Nieuwe carnavalshit van Bart Schuermans heet; “Een groot feest”!

Een ouderwets gezellige carnavals singel met een lekkere hoempa beat en een groot blaasorkest! De Tilburgse zanger Bart Schuermans scoorde een aantal jaar geleden een grote feesthit met het nummer “Laat de lampen nou maar zwaaien”. Deze plaat werd nagenoeg overal in Brabant een echte kroegenhit en komt nog steeds regelmatig voorbij. Daarna werd het even stil rondom de bourgondische feestzanger.

Dit jaar is hij na een lange afwezigheid weer helemaal terug met een aanstekelijke meezinger getiteld; “Een groot feest” Samen met producer/tekstschrijver André Kooiman (die o.a. grote feesthits maakte voor de Double Dj’s, Alle 13 Jaanke, e.v.a.) dook hij de studio in om zijn nieuwe idee uit te werken. Het resultaat is een echte authentieke singel die het gevoel van de ouderwetse
carnaval weer helemaal terug brengt. “Lekkere hoempa met een groot blaasorkest is wat ik wilde, en dat is heel goed gelukt” zegt Bart tevreden over zijn nieuwe singel. De tekst en melodie werden geschreven door Bart Schuermans en Robin van Langenberg en de singel werd gearrangeerd en geproduceerd door André Kooiman.
Voor de carnavaleske ambiance heeft Bart dit keer een featuring gedaan met de carnavalsvereniging CV. Jè Jè Tis Wè. De carnavals single “Een groot feest” is vanaf Januari 2017 verkrijgbaar via het label AKMP op alle grote download- en streaming portals en zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders. Ook zal een gezellige
videoclip van het nummer o.a. te zien zijn op Youtube. Met deze singel is Bart Schuermans weer helemaal terug van weggeweest en laat hij
horen dat hij het feesten nog lang niet verleerd is!

 

https://www.youtube.com/watch?v=s2JOKdljMlI