Nieuwe album voor Helemaal Hollands

“Het album dat al jaren in ons hoofd zit is eindelijk een feit”, zo laten Carlo en Leo van Helemaal Hollands weten en: “Samen met Hanz Beekman, Frank Verkooyen en de The Boom Music Studio’s hebben we een super album opgenomen in Engels-, Duits- én Nederlands talig. Een leukere start van dit nieuwe jaar is voor ons haast niet denkbaar”, zo vervolgen de heren.

 

Afgelopen november verscheen, eveneens uit The Boom! Music en via Nationale Artiesten Parade, hun huidige single ‘Wie geeft er nog een rondje?’. Een bruisende feestplaat geheel volgens de Helemaal Hollands-traditie waarmee de heren momenteel elke zaal, tent en kroeg op z’n kop weten te zetten.

Carlo en Leo zorgen voor een flitsende kick-off van 2017; De Helemaal Hollands-Nieuwjaarsparty van 8 januari in Rotterdam was volledig uitverkocht. Op de geboortedag van Elvis brengen de heren hier een tribute tot the King én daarnaast verschijnt het album ‘MEEZINGMEDLEYS Volume 1’. Een geweldig album met liefst tien medley’s gevuld met liedjes van toen en nu, uitgevoerd in diverse muzikale richtingen én meertalig! Dit album van Helemaal Hollands, welke in geen enkele platenkast mag ontbreken, verschijnt op het label Nationale Artiesten Parade en is vanaf 8 januari zowel fysiek als digitaal te verkrijgen en zal ook via de bekende streamingsites worden aangeboden.

Tracklist:
01.Val, Leef, Lach, In de kist Medley | 02.Gouden Jaren Medley | 03.Gypsy Medley | 04.Vrolijke Vrienden Medley | 05.Hazes Medley | 06.Seventies Hit Medley | 07.Hollandse Café Medley | 08.Schlager Medley | 09.Tropical Medley | 10.Zo is het leven Medley