Na Nederland ook België plat voor JEFFREY HEESEN

Met “M’n Engel” verovert Jeffrey Heesen overal de hoogste positie in de belangrijkste Nederlandstalige hitlijsten. Nadat Jeffrey de nummer 1 positie bereikte in de Sterren.nl Top 20 en de Oranje Top 30 prijkt “M’n Engel” sinds deze week ook op de toppositie van de populaire radiozender PuurNL. Hiermee heeft Jeffrey met “M’n Engel” in alle belangrijke Nederlandstalige hitlijsten van Nederland de nummer 1 bereikt.

 

Maar het succes breidt zich verder uit, want staat “M’n Engel” ook op nummer 1 in de Nederlandstalige Top 30 van het belangrijkste Vlaamse radiostation VBRO. Hiermee heeft Jeffrey nu dus ook de toppositie bereikt in België.
Na de dik verdiende finaleplek in het SBS TV programma Bloed, Zweet & Tranen kwam Jeffrey’s carrière in een stroomversnelling terecht. De daaropvolgende singles “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”, “De Wereld Is Van Ons”, “Zijn We Uitgepraat” en “One Night Stand” groeiden uit tot flinke hits. Het album “Intens” kwam in april 2016 van niets op 2 binnen in de Gfk Album top 100.
Daarnaast sleepte Jeffrey ook nog de BumaNL Award voor ‘grootste talent’ in de wacht en mocht hij een gastoptreden verzorgen in de Amsterdam ArenA tijdens Toppers In Concert.
De videoclip van “M’n Engel” is bijna 300.000 keer bekeken op YouTube en inmiddels de vijfde hit op een rij voor Jeffrey Heesen welke hij wederom in samenwerking met producer Waylon van der Heijden schreef.