Nederland maakt kennis met Sylvina en dat gaan we weten ook

Met “Alles is Anders”  laat Sylvina opnieuw van zich horen. Na de single “ Ons Geheim” en het album “ Dat weten wij nog niet” is dit een single die niet alleen in Belgie verschijnt maar ook in Nederland. Het nummer kent al een stevige notering op diverse playlijsten in België en de verwachting is dan ook dat Nederland zal gaan volgen. 

 

Het nummer is geschreven door Sylvina terwijl de muziek komt van Marc de Mayer.  De single “ Alles is Anders” zal er toe gaan bijdragen dat Sylvinameer fans zal gaan krijgen.  Haar grote schare fans weten haar in Vlaanderen al te vinden en volgen haar natuurlijk via facebook maar zijn ook aanwezig op de vele optredens die deze sympathieke zangeres in haar agenda heeft staan.  En natuurlijk is “ Alles is Anders” niet het enige wat op de Nederlandse muziek markt zal komen er zijn al weer vergevorderde plannen om aan een vervolg te denken. Stiletjes ook aan een album. Blijf op de hoogte door haar te volgen op facebook. “ Alles is Anders” verkrijgbaar via iTunes – Spotify en natuurlijk fysiek bij de cd speciaal zaak en tijdens haar optredens