Max Muiderman helemaal terug met Karakteristieke en Meeslepende Smartlap!

Max Muiderman is een onvervalste Amsterdamse volkszanger, zeer geliefd en een artiest die al jaren meedraait in en rond onze hoofdstad. Een uiterst sympathieke zanger die geroemd wordt vanwege zijn bronzen stemgeluid. Typisch zo’n ouwe rot in het vak en bekend van hits als ‘Daar sta je dan’ en ‘Kleine crimineel’.

Verder heeft hij de albums ‘Kapones en stijl van nature’, ‘Ik ben zoals ik ben’ en ‘Max Muiderman’ op zijn naam staan als ook de DVD ‘Ik ben zoals ik ben’. De volkszanger die het levenslied en de smartlap, nummers met echte inhoud en een boodschap, een warm hart toedraagt, heeft een nieuwe single recht uit het leven opgenomen.

‘Maar geef me nog een kans’, dat verschijnt via Rood-Hit-Blauw Produkties, werd geschreven door Co van Raaijen. Hij is bekend als de auteur achter kenmerkende Amsterdamse krakers als ‘Donkerbruine broeder’, ‘Kleine vogel’ of ‘Ga maar weg, Lazer maar op’. In de studio van Hans Rusche in Muiderberg is ‘Maar geef me nog een kans’ opgenomen en geproduceerd. Deze karakteristieke en meeslepende smartlap welke door Max met de gebruikelijke Amsterdamse inslag en beleving is neergezet, zal door de vele liefhebbers van dit aloude genre absoluut omarmd gaan worden. De bijpassende videoclip is in het Amsterdamse Oosterpark geschoten door Clipstudio.

De CD single ‘Maar geef me nog een kans’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.