MARTIJN STAM – REGENBOOG

Het is voor de in het Noord-Hollandse Beinsdorp woonachtige Martijn Stam pas twee jaar geleden dat hij zijn debuutsingle ‘Leef’ op de markt bracht. Desondanks was de geboren Haarlemmer toen wel al een aantal jaren als zanger te boeken. In 2010 was hij namelijk al voor het eerst in de studio te vinden. Een cadeautje van zijn vrouw welke Martijn met beide handen aanpakte door meteen vijf liedjes op te nemen.

De zanger is voor zijn vierde officiële single de studio van Frank Verkooyen ingedoken om daar het door René Karst geschreven, bekend van hits als ‘Supergave tijd’ en ‘Liever te dik in de kist’, nummer ‘Regenboog’ op te nemen.

Een gezellige en pakkende meezinger die dus speciaal voor Martijn is geschreven en afgelopen zaterdag (21 januari) officieel is gepresenteerd in een feestcafé te Hillegom. De single verschijnt op het label Nationale Artiesten Parade, is uitermate geschikt voor het naderende carnaval en zal daarnaast het hele jaar door bij elke gelegenheid het feestgehalte gaan opstuwen. Samen met je grote liefde op zoek gaan naar al dat moois dat aan het eind van de regenboog is te vinden! Was getekend.. Martijn Stam!