Marco de Hollander start 2017 goed!

Precies vier weken na de aankondiging van het grote TheaterConcert op 29 juni, ging de telefoon bij Marco de Hollander. “Mijn management belde me op, en had goed nieuws. Ruim 50% van de kaarten waren namelijk al verkocht. Ik wist niet wat ik hoorde, zo snel dat dit gaat” aldus een trotse De Hollander.

“Fans bepalen in dit vak, of je dit soort mooie momenten gegund zijn, en dit is een prachtige blijk van waardering” vertelt Marco verder. “Nu gaan we in januari de show in elkaar zetten. Het moet iets onvergetelijks worden, met live band, showballet en gast artiesten, een compleet avondje uit”.

Met een groots live concert maakt volkszanger Marco de Hollander op donderdag 29 juni 2017 zijn theaterdebuut in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze avondvullende show blikt Marco terug op de afgelopen 15 jaar. Grappige en ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes én de aller-gezelligste meezingers zullen de revue passeren. Aangevuld met entertainment en spraakmakende gasten, beloofd het een onvergetelijke muzikale avond te worden. Bestel nu je kaarten via Theater Castellum, let op, hiervoor moet je wel even een log in voor aanmaken: www.theatercastellum.nl Of bel de Nationale Theater Kassa: 0900 9203 en zij helpen u graag verder!Check: http://ww.ntk.nl/marco-de-hollander