Marco de Hollander pakt zijn koffer…..

Aankomend weekend gaat het gebeuren. Marco de Hollander pakt zijn koffer. Hij vertrekt namelijk met twee bussen vol fans naar Volendam. “Hier ligt zoveel muziekgeschiedenis, hier wil ik met mijn fans de aftrap beleven van mijn JubileumJaar” vertelt De Hollander trots. 2017 is het jaar dat de zanger zijn 15 jarige jubileum viert als artiest.

 

“Ja en daarom wilden we met het team wat extra feestelijke momenten inrichten. Volendam is daar één van”.

Vrijdagochtend vertrekken de bussen eerst richting Hoorn, en daarna gaan ze naar het Van Der Valk Hotel in Volendam/Katwoude. Vanuit hier worden er heel veel uitjes georganiseerd. “We gaan varen, naar het feestcafé van jan Smit, we gaan live radio maken, proeverijen doen en veel meer. Maar ook volop feesten” legt Marco uit. “Een tal van artiesten gaat langskomen, maar welke, zijn nog surprise. En zondag, eind van de dag komen de fans terug, maar wel met een extra koffer vol herinneringen” zegt De Hollander.

En maandags duikt Marco de Hollander gelijk de studio in. Dan wordt de eerste repetitie ingezet voor het ‘JubileumConcert 15 jaar’. Dit zal op 29 juni plaats vinden in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn. “Ongekend, binnen 8 weken tijd zijn er al meer dan de helft van de kaarten verkocht. Marco verwacht deze avond 750 fans te verwelkomen, in een onvergetelijke show. Kaarten info: Theater Kassa 0900 9203.