Line-Up Vrienden van Amstel Live is bekend!

Voor het feest in de grootste kroeg van Nederland, zijn de eerste namen van de line-up bekend gemaakt. Voor de 19e editie van Vrienden van Amstel Live zullen Marco Borsato, Golden Earring, Nicky Romero, Douwe Bob, VanVelzen, Rowwen Heze, Bløf, Typhoon en Diggy Dex komen optreden. Dit jaar zal het evenement voor het eerst worden gepresenteerd door het duo Nick & Simon.

 

Ze nemen hiermee het presenteerstokje over van Xander de Buisonjé. Vrienden van Amstel Live vindt zoals elk jaar plaats in de Rotterdamse Ahoy, dit keer van 19 t/m 28 januari.

Tickets voor het kroegfeest zijn nog te verkrijgen. De ticketprijzen liggen tussen de 57,50 euro en 67,50 euro.  https://web.eventim.nl/vval2017

Verder is er meer bekend over de 2018 editie, wat een jubileumeditie zal zijn. Dan wordt het feest alweer voor de 20e keer georganiseerd. Dit evenement zal dan plaatsvinden van 20 t/m 29 januari in 2018. De ticketverkoop begint morgen (10 januari), wel zijn de eerste 25.000 kaarten al te verkrijgen via een actie met een actiecode die je bij aankoop van een kratje Amstelbier krijgt.