‘LIEVER VRIJ ZIJN’ is de nieuwe single van WILLIAM BONNE

Eindelijk laat deze talentvolle en altijd vrolijke artiest William Bonne, 31 jaar en geboren in Apeldoorn weer wat van zich horen, met deze heerlijke opmerkelijke en meer dan verrassende nieuwe single ‘Liever vrij zijn’. Al jarenlang is de agenda opvallend druk bezet. Opvallend omdat hij nog nooit wist te scoren met een van zijn eerder uitgebrachte singles en Album, maar wel ‘n veel gevraagd artiest is op vele evenementen van groot tot klein en met een zeer uitgebreid repertoire.
Tijd om te gaan bouwen aan het eigen succesvolle repertoire, na enige tijd bewust niets te hebben uitgebracht. Maar nu is het tijd…..de hoogste tijd zelfs, om op volle kracht gas te gaan geven op zijn carrière, met een release-policy voor de lange termijn.
William Bonne is een verbintenis aangegaan met het succesvolle producers-schrijvers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar, en hoor daar het eerste resultaat is een heerlijke kroegenknaller.

Opvallend detail is dat deze single een remake is, in ‘n totaal ander arrangement en jasje, van de uitvoering van Emile Hartkamp uit 1987 (Album: Alleen voor jou) toen deze zelf nog als artiest aan de weg aan het timmeren was.

Het feest begon al bij de opnames in de studio en videoclip. Een heerlijk hernieuwde kennismaking met William Bonne. Dit smaakt naar meer,……..en gelukkig en pas op……..er komt veel meer !!!