KLUBBB3 komt met Nederlandstalige single.

De meest succesvolle Duitse nieuwkomers van 2016 komen op 3 februari met een nieuwe single speciaal in het Nederlands getiteld ‘Het Leven Danst Sirtaki Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff zijn KLUBBB3! De internationale groep staat sinds het begin van 2016 voor ongecensureerde schlager om mee te zingen en mee te feesten!

 

Nadat het debuutalbum vorig jaar binnen 4 maanden goud werd kwam het nieuwe tweede album van KluBBB3 onlangs op 1 binnen in Duitsland, in Oostenrijk op 2 en in Zwitserland op 3. Om ook de Nederlandse markt te veroveren komen de heren nu met de Nederlandse versie van ‘Das Leben tanzt Sirtaki’. Met carnaval in zicht kunnen we ons opmaken voor feestende menigtes!

KluBBB3 is op dit moment bezig met een internationale tour waarbij ze in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België 40 concerten zullen verzorgen.

Midden februari zullen de heren in Nederland zijn om de single en het album te promoten.