John West wil het succes van 2016 overtreffen

2016 was in alle opzichten een geweldig jaar voor John West. De geboorte van zijn eerste kind, zijn 10 jarige jubileum in een uitverkocht theater in Breda, ”Lekker Ding” als één van Nederlands meest gedraaide liedjes in de Horeca, en een award vanwege meer dan 20 miljoen streams.
Toch legt John West de lat voor 2017 weer een stukje hoger. De nieuwe single Wit Zwart verschijnt eind Januari, en deze keer is gekozen voor een geweldige live versie ondersteund met beelden van zijn opgenomen concert. Afkomstig van zijn te verschijnen CD/DVD Live in Concert, die op 10 maart staat gepland.
Het jaar 2017 ziet er er veelbelovend uit met een live concert van John West met Lange Frans op 20 mei in popzaal 013 in Tilburg. Onder begeleiding van Marcel Fisser en zijn band en diverse gasten beloofd dit een geweldige avond te worden. Rond deze datum zullen John West & Lange Frans al hun muzikale samenwerkingen op CD uitbrengen.
“Naast alle optredens die alweer gepland staan voor dit jaar zijn we ook nog met iets groots bezig voor het einde van dit jaar, en daar krijg ik enorm veel energie van. Ik vind het fantastisch dat ik fulltime bezig mag zijn met wat ik het liefste doe, muziek maken en optreden” aldus een enthousiaste John.