Jesse viert carnaval 2017 met “Heidewitzka”!

De Brabantse zanger Jesse heeft al heel wat top feestsingels op zijn naam staan. Na het succes van zijn singels “Ik doe het nooit meer” en “Bloody Mary” heeft hij opnieuw een grote hit uit het verleden omgetoverd tot een echte feestkraker! Met zijn nieuwe nummer ”Heidewitzka” heeft hij een heerlijke plaat gemaakt met een dikke feestbeat en lekkere accordeon solo’s.

 

De plaat is net als de voorgaande singels geproduceerd door André Kooiman uit Raamsdonksveer, die voor Jesse een plaat heeft afgeleverd met 200% meezing gehalte! “De reacties zijn super en ook de clip wordt nu al veel bekeken” zegt de zanger enthousiast. De nieuwe singel van Jesse zou zo maar eens een dikke carnavalshit kunnen worden zeggen de kenners! De nieuwe single is vanaf nu verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook de fantastische videoclip met veel humor is vanaf nu ook te zien zijn via o.a. Youtube. Met “Heidewitzka” heeft Jesse een echte carnavalstopper gemaakt die je als feestvierder zeker niet mag missen!
Meer info: www.zangerjesse.nl