Na jaren van stilte nu nieuwe single Jose Wolters

José Wolters een naam die bij muziekminnend Nederland vast in het geheugen staat.  ” Ik heb je de hemel niet beloofd” zong José Wolters uit het Overijsselse Vroomshoop jaren geleden. Succes had ze ook met jaar door Telstar uitgebrachte album “ Recht uit het hart”. Het zijn slechts twee van de vele successen die José Wolters de afgelopen jaren op haar naam heeft gezet.

 

En aan die lijst gaat een nieuwe single worden toegevoegd “ Starend in het donker van de nacht” . Een krachtige ballade vol emotie overgoten en met een vleugje country die ervoor zorgt dat het nummer op een positieve wijze binnenkomt bij de luisteraar.  Het trieste verhaal over dood en verderf is geschreven door Klaas Hilberink. Naast de tekst is Klaas ook verantwoordelijk voor de muziek.  José Wolters  is na een periode van rust terug en hoe want “Starend in het donker van de nacht” is de eerste stap naar wat een geweldig mooi muzikaal jaar voor haar gaat worden.
Op o.a. haar facebook zal ze regelmatig nieuws vertellen dus als je bij wilt blijven volg haar dan via de social media kanalen