“Is dat je helm, of heb je een bierbuik?”

Iedereen is druk bezig met één van de belangrijkste goede voornemens elk jaar, namelijk de kilo’s van afgelopen jaar kwijtraken. Pet en John helpen dit goede voornemen vakkundig om zeep met de opmerking “Is dit je helm of heb je een bierbuik?”.

Elk jaar weet dit Brabantse partyduo iedereen weer te verassen met een hit van top niveau. Aan afwisseling geen gebrek als je hun hits beluistert als “Nasibal”, “We drinken met z’n allen”, “Zullen we nog een borreltje nemen” en als slot de hit van afgelopen jaar “Tante Riet”.

Zeer afwisselend, verrassend en toch zo herkenbaar aan hun eigen Pet en John sound. Met de carnavalshit “Is dat je helm?” zijn de heren Pet Raket & John Kanon wederom een van de top acts van carnaval 2017.

Het duo staat met deze single weer garant voor humoristische teksten met deze keer ook een videoclip om te gieren…. Deze knotsgekke plaat is echt een must voor iedereen die een feestje wil bouwen!

Pet Raket & John Kanon behoeven geen introductie meer. Ze behoren tot de top partyacts van Nederland. De 2 muziekvrienden zijn reeds jarenlang actief in de Nederlandstalige scene. Pet Raket is actief als professioneel DJ met zijn eigen drive in show. John Kanon is een van de toonaangevende tekstschrijver/producers van het Nederlandstalige lied. De twee weten dan ook als geen ander wat het publiek wil horen!

De nieuwe single “Is dat je helm?” is vanaf nu verkrijgbaar via alle bekende download- en streaming portals en is 24/7 te bekijken op het YouTube kanaal van AKMP.