Happy Ouwer ; Feest bij elke scheet!

Na het succes van hun carnavalskraker “ De Portier “ weten de heren van Feestduo Happy Ouwer dit jaar wederom een echte carnavalshit te produceren. Op de 11e van de 11e werd “ Feest bij elke scheet “ gereleased en de vele positieve reacties beloven veel voor het aankomende carnaval. Zelfs Radio 3fm heeft hem inmiddels opgepakt !

 

Zoals ook de vorige singles werd deze single geschreven door Colin Heikens en Rutger Kanis. Door deze succesvolle samenwerking zijn de vrolijke feestklanken van Feestduo Happy Ouwer direct herkenbaar en gaan meteen de voetjes van de vloer.

Arno en Ewald hebben inmiddels hun sporen in de regio verdiend met hun optredens. Wanneer zij het podium betreden kun je er vanuit gaan dat, de polonaise wordt ingezet en de boel op zijn kop gaat. Hun enthousiaste performance, aanstekelijke energie en gezellige feestrepertoire maken dat je je in het feestgedruis wilt storten. De heren van Feestduo Happy Ouwer weten hoe ze een feestje moeten bouwen en nemen iedereen hierin mee !

Met deze single “ Feest bij elke scheet “ gaat je carnavalsbloed kriebelen. De heren verheugen zich dan ook enorm op de aankomende periode en kunnen niet wachten op de hoogtijdagen van de carnaval. Zij zijn er klaar voor om iedereen los te laten en een geweldig feest te bezorgen.

Kijk gerust op www.happyouwer.com of www.facebook.nl/happyouwerdruten voor info, foto en filmmateriaal.