Ha-Pee-Ness” titel van debuutsingle SandyVoice

Dido –  Keane – Phil Collins – Brian Ferry…., het zijn slechts enkele grote namen, die gewerkt hebben met producer James Sanger van Vibey Studio’s, goed voor 60 miljoen verkochte cd’s en 18 Grammy’s. hebben opgenomen in de Vibey studio’s.  Aan deze rij kunnen we  nu ook SandyVoice toevoegen. Een uit Nederland afkomstige zangeres, die al jaren succes oogst in het buitenland, in de meest prestigieuze discotheken en clubs.

 

“ Natuurlijk was de vraag naar een geluidsdrager aanwezig, maar de tijd ontbrak en het moet ook geen haastwerk worden. Je moet er de tijd voor nemen om te komen tot een cd met uitsluitend nummers waar je achter staat” . Nederland, Duitsland en België  zijn de landen waar de cd als eerste wordt uitgebracht en vervolgens in de loop van 2017 in de rest van Europa.  De muzikale kennismaking met SandyVoice start met de single
“ Ha-Pee-Ness” , een nummer waarvan wordt gezegd dat het onwaarschijnlijk lijkt dat het afkomstig is van een Nederlandse zangeres. Het is de eerste van een drieluik welke je dit jaar mag verwachten van SandyVoice. En dit drieluik is weer de basis voor een album, welke naar verwachting begin 2018 zal gaan verschijnen.  De komende maanden zal SandyVoice naast haar drukke werk in het buitenland ook regelmatig in Nederland zijn voor promotie van haar debuutsingle  “Ha-Pee-Ness” . Vanaf vandaag verkrijgbaar via de reguliere speciaalzaak , de download portals als iTunes en 538 en natuurlijk ook via de diverse streaming sites, waaronder Spotify en Deezer.  SandyVoice…,een naam om te onthouden en te volgen, o.a. via facebook