GigaGfestival in Pesse donderdag 18 mei

De Stichting AJB voor de 10e keer het GigaGfestival. \Het is een festival voor alle mensen uit het noorden met een beperking. De volgende artiesten komen voor ons optreden: FRANS BAUER komt die avond voor ons optreden en ook MOOI WARK ONE TWO TRIO RENE KARST en WETHOUDERS. De presentatie is in handen van Wiliam Bossing (Mooi Wark)
De aanvang is om 19.30 uur, afsluiting rond 22.30 uur

Accommodatie:
De feesttent in Pesse biedt ruimte aan 3000 gasten, voor onze bezoekers een ideale ruimte waar voldoende plaats is voor rolstoelers en tafels om te zitten. 1000 bezoekers, waar wij op hopen hebben dan een zee van ruimte. U kan uitstappen voor de deur en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Er is een groot midden terrein waar een hapje en drankje verkrijgbaar is.

Voor wie:
Voor alle mensen uit het noorden met een beperking. Het is een prachtige gelegenheid om een avond uit te gaan met vrijwilligers, ouders of familie. Een ideale gelegenheid voor het klassefeest of als afsluiting van een seizoen van de (zwem-, voetbal-, vrienden) club, vul zelf maar in. Of een keer samen met al je collega’s uit, een personeelsfeest van de dagbesteding etc.

De organisatie: Stichting Activiteiten voor Jongeren met een Beperking