Gebroeders Ko openen Nieuwjaarsduik Scheveningen.

De Gebroeders Ko hebben op 1 jan traditiegetrouw de Grootse Nieuwjaarsduik op Scheveningen geopend met een spetterend optreden. “Met 10 duizenden mensen op de boulevard en 10.000 duikers is dit toch ieder jaar weer een grandioos begin van het jaar “ laat een uitgelaten Gerard Koopmans weten.

“ en ieder jaar proberen wij onze nieuwe feestsingle hier uit en ook “haar naam is lola “ ging er in als koek , iedereen in de polonaise “ lacht Ton Koopmans. “ Met de beste feest dj van Nederland DJ-Maurice en Gebroeders Ko als vertolker van het Unox Nieuwjaarslied “Duiken in de zee “ is het gewoon ieder jaar De Beste opening die wij ons kunnen bedenken voor de Nieuwjaarsduik “ en zolang deze fomule blijft werken gaan we deze traditie niet veranderen “laat een Unox woordvoerder weten.

Een Geweldig begin van 2017 voor de Gebroeders Ko met hele goede reacties op “haar naam is Lola “dus laat de Carnaval maar komen.