Feestduo Kaaigezellig lanceert Après-ski knaller; “Kaaikapot”!

Een echte après-ski/carnavalsknaller met een vette beat en een heerlijke commerciële dancesound! Muziekvrienden Ardin van Veen en Martin van Hemert, afkomstig uit Aalst en Nederhemert, vormen samen Feestduo Kaaigezellig. Al lange tijd liepen ze met het idee om samen een plaat te maken en nu hebben ze dat idee daadwerkelijk vormgegeven.
Samen met producer André Kooiman (die o.a. grote feesthits maakte voor de Double Dj’s, Alle 13 Jaanke, e.v.a.) doken ze de studio in om hun idee uit te werken. Het resultaat is een echte après-ski/carnavalsknaller geworden met een vette beat en een heerlijke commerciële dancesound. Het van oorsprong Duitse nummer is door het tweetal zelf voorzien van een Nederlandstalige tekst.
De single met de titel “Kaaikapot” is vanaf januari 2017 verkrijgbaar via het label AKMP op alle grote download- en streaming portals en zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radiozenders. Ook zal een videoclip van het nummer onder andere op Youtube verschijnen. Met hun debuutsingle maakt het Feestduo Kaaigezellig een wervelend debuut in de feestscene en de twee zullen in de aankomende feestperiode ongetwijfeld veel te horen zijn op menig feestje!
Meer informatie over Feestduo Kaaigezellig is te vinden op hun Facebookpagina.
(https://www.facebook.com/kaaigezellig/)