Fans vragen duo Remix om eigen nummers

Jullie doen het zo leuk, maar waarom maken jullie geen eigen nummers”, dat hoort Duo Remix regelmatig van de fans en kennissen. Daarom brengt het duo een nieuwe, eigen single uit: ‘Wij met z’n twee’.

Duo Remix, bestaande uit Willem van Hooren en Hennie van der Vis, staan vrijwel ieder weekend op de bühne. “Wij kregen heel vaak te horen van Jullie doen het zo leuk, waarom maken jullie geen eigen nummers”, aldus Hennie, “Dus ja, het komt echt vanuit de mensen waar wij voor zingen”.

Als er dan een single zou komen, moest het volgens het duo wel iets zijn om echt aan het publiek te kunnen geven. Daarom heeft duo Remix gekozen voor een nummer dat met name gaat over het plezier en het enthousiasme wat zij met z’n tweeën op het podium beleven en uitstralen. Dat hebben ze voorgelegd aan zanger en tekstschrijver Johnny Bolk en producer Arjan Venemann. Met z’n vieren zijn ze gaan werken aan de nieuwe single ‘Wij met z’n twee’.

Dan hoorde we ook weer: wanneer komt die cd dan”, lacht Hennie. Het duurde inderdaad even voordat de single klaar was. Duo Remix was druk met zingen en de feestdagen zaten er tussen, maar vanaf vandaag is de single ‘Wij met z’n twee’ overal verkrijgbaar.