Eindelijk weer een Nederlandstalige single van Die Spatzl “ Alleen met Carnaval”

November 2015 jl. waren „Die Spatzl“ deelneemsters aan het begeerde Schlager & Volksmusik Wettbewerb genaamd Schlagerdiamant te Wenen in Oostenrijk. Schlagerdiamant wordt georganiseerd door Alpin Media.  Als eerste en als enige Nederlandse deelneemsters waren „Die Spatzl“ vertegenwoordigd in deFinale van Schlagerdiamant, waarbij ze in de categorie Schlager de eerste plaats behaalde.

Een geweldig resultaat wat Die Spatzl naast veel publiciteit ook veel optredens heeft opgeleverd in Oostenrijk en Duitsland. Maar natuurlijk vergeten ze hun eigen land niet en dit jaar komen ze met een Nederlandstalig feestnummer. En wat voor een. Een met de hoofdletter F. Een die zeker de playlijst zal halen van vele radiozenders in zowel Nederland als Vlaanderen. Vanaf vandaag verkrijgbaar via de reguliere verkooppunten – de download portals en natuurlijk te beluisteren via de favoriete radiozender(s) maar ook Spotify e.d.
Alleen met Carnaval moet je niet zo letterlijk nemen want het is echt een nummer wat op ieder feest niet mag ontbreken.