Drink een bier met Pa

De nieuwe single van Mooi Wark ‘Drink Een Bier Met Pa’ is nu uit en afkomstig van het recent verschenen album ‘D’r Op Of Gien Vreten’. Deze ode aan alle vaders van de wereld is wederom een prachtig ‘middle of the road nummer’ geworden. Soms wil je niet toegeven dat hij het beter weet dan jij, maar naarmate je ouder wordt en je zelf papa wordt, kan je niet anders dan zeggen: hij had toch wel gelijk.

Het is een heerlijk singer-songwriternummer in de stijl van Creedence Clearwater en John Fogerty met een vleugje Southern rock. ‘Drink Een Bier Met Pa’ was in no-time geschreven aan de keukentafel van het studiocomplex van Dick Kemper. De heren werden bijzonder verrast door de reacties: menig stoere, grote kerel had tranen in zijn ogen bij het beluisteren van deze prachtige ode.
Eén ding is zeker: wees zuinig op je ouders, koester ze, geniet van ze en onthoudt elke mooie herinnering. Wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan maar zo voorbij zijn. Drink een bier met pa, praat over vroeger en kijk met een glimlach terug naar die mooie, oude tijd…

Officiële website: www.mooiwark.com