DOUBLE SINGLE RELEASE PETER ELDERS

Elders komt met een double. De Nederpopzanger bracht op elf januari maar liefst twee nieuwe singles uit op één schijfje. Dit is de tweede release die Peter Elders uitbrengt met platenmaatschappij Indieplant. Na de single ‘Liefde maar dan anders’, zijn de verwachtingen rond de double hooggespannen. Peter: “Ik heb alle vertrouwen dat zowel deze release als bijbehorende tour een groot succes wordt.”  

 

Nieuw is de samenwerking met topmuzikanten Maarten de Groot (Studio M-Works) en Lloyd Philippo, die medeverantwoordelijk zijn voor de invulling van het muzikale gedeelte. Dennis van der Kraan (Score Promotions) zal wederom de plugging en promotie op zich nemen.

De A-kant van de single, ‘Tranen van een vrouw’, is een liedje uit het komende theaterprogramma van Elders. In dit programma laat Elders zijn publiek meekijken in zijn absurde leven en liefdes, die beide bij voorbaat gedoemd lijken om te mislukken. “En dat ligt niet aan de vrouwen” onthult Peter Elders met de nodige zelfspot. Tijdens zijn show laat hij meer van zichzelf zien. Naast een gevoelig repertoire en persoonlijke verhalen betrekt hij ook het publiek ter plekke bij de invulling van het programma. Zo is elk optreden een belevenis, maar nooit hetzelfde.

Ook kun je Peter solo tegenkomen in de kleinere muziekcafés en podia. Onder de naam ‘Elders speelt met zichzelf’ brengt hij hier onder andere de tweede track van zijn release, getiteld ‘Was alles maar zo simpel’ ten gehore. Met dit liedje vraagt Elders aandacht voor ‘De Samenloop voor hoop’ van het KWF. Als ambassadeur van dit goede doel weet Peter in het lied het verhaal onder woorden te brengen van iemand die weet dat een afscheid nadert.

In 2017 gaat Elders de eerste try-outs doen van zijn theater- en soloprogramma. Met de release van zijn double krijg je alvast een voorproefje van het moois dat daar te beleven valt.

Wenst u meer info over de singles, het theaterprogramma of optredens naar aanleiding van dit nieuws neem dan gerust contact op met het management van Peter Elders via: 085-4010544