DJ Ronnie en CV de Bijtankers knallen door de speakers!

Het idee lag al een tijdje op de plank: Een carnavals single maken samen met een carnavalsgroep. Aangezien DJ Ronnie regelmatig op een carnavals feestje te vinden is en daar regelmatig CV De Bijtankers tegen kwam, werd een keer in een lollige bui geroepen: “we moeten eens een keer een carnavalsplaat maken”. Zogezegd, zo gedaan. Afgelopen Vrijdag 27 januari was de single presentatie.

 

CV De Bijtankers is een jeugd carnavalsgroep bestaande uit 36 personen (jongens en meiden). De oorsprong komt voort uit “CV Zonder Naam” en “de Betweters”. Deze namen hebben ze tot vorig jaar gedragen.

DJ Ronnie heeft al meerdere “Carnavals” singles op zijn naam staan. Een kleine greep uit z’n discografie zijn: Helemaal Niets i.s.m. PartyJocks, You’re The Voice i.s.m. Gebroeders Rossig en We zingen en we springen i.s.m. DJKoen. De nieuwe single was ondertussen al af en toe te horen tussen de bergen van Oostenrijk in Westendorf. DJ Ronnie draaide daar in de welbekende Moskitobar.

Met de nieuwe single is niet alleen samenwerking aangegaan met CV De Bijtankers, maar ook met de vocale nachtegaaltjes Tim en Emiel (winnaars van het Rossig Meezing Feest 2016). Zij hebben geholpen met de tekst en vocale ondersteuning. Uiteindelijk heeft dit alles geresulteerd in een gezellige Carnavalshit met de titel: “Feesten doen we hier”.