De Divy’s introduceren nieuwe rage “Schakkelakke boem!”

De Divy’s is een zangduo dat bestaat uit moeder Diane en dochter Evy. Diane is al jaren besmet door het zangvirus en heeft als solo zangeres meerdere cd’s uitgebracht. Ze is al sinds haar 14e ‘verzot’ aan het zingen. Vele zangwedstrijden deed ze mee en bij vele won ze prijzen waaronder op haar 17e een auto terwijl ze nog geen rijbewijs had.

Trouwde kreeg kinderen maar bleef zingen met een Bigband. Werkte mee aan TV optredens – toerde door het buitenland en ws een van de gatsen tijdens het TV spektakel 50 jaar Nationale Loterij. Samen met haar man runt ze een Internationaal transportbedrijf maar in de schare vrije tijd zitten beide in de home studio liedjes te maken waarbij manlief Pierre zorgt voor de melodie en Diane voor de tekst. Sinds een aantal jaar zingt Diane met haar oudste dochter Evy. Samen vormen ze het duo De Divy’s en scoorden met het nummer Jij Jij Jij. In de aanloop naar het carnaval mag een bijdrage van dit duo niet ontbreken. “Schakkelakke boem!” is de titel en is in het Vlaams dialect al een groot succes en inmiddels in het Limburgs uitgebracht door Beppie Kraft en nu ook in het Nederlands. Heel Nederland kan en gaat dus vanaf vandaag aan de “Schakkelakke boem!” een dans voor jong en iets minder jong. Vanaf vandaag verkrijgbaar als fysieke cd bij de cd speciaalzaak – als download via o.a. iTunes en te beluisteren via o.a. Hits.Nl – Spotify en aan te vragen bij je favoriete radiozender(s)