Debbie Keswick zangeres die muzikaal haar levensverhaal laat horen

15 jaar was Debbie Keswick toen ze voor het eerst kennis maakte met de showbizz en wel als danseres bij Isabella A. En vanaf het allereerste moment had ze het showbizz virus te pakken.  Het was een bestelling bij een Pizzeria , waar ze werkte, van de Take Two Studio die het balletje deed doen laten rollen. Nam enkele liedjes op , zong in een allround band en deed mee aan miss verkiezingen en daarna werd het stil rond Debbie.

 

Tot het jaar 2005 toen ze als gastartiesten  mocht optreden in een show met Marjan Berger en Garry Hagger.   Elf jaar hebben we ,na het gastoptreden, moeten wachten op een cd “Ik sta bij jou” verscheen in het begin van 2016 en werd een groot succes. . Een jaar na dit succes laat Debbie Keswick opnieuw van zich horen en wel met  “Mijn Kind”. Een nummer dat muzikaal haar levensverhaal laat horen. Een nummer, herkenning van het nummer zal er zeker zijn want het origineel is ‘All by myself’ van Eric Carmen uit 1976, dat zeker gehoor zal vinden bij de diverse radiozenders in Nederland en Vlaanderen en zal Debbie Keswick een nog hogere plaats geven op de showbizz ladder.  “Mijn kind” vanaf deze week te downloaden via o.a. iTunes e.d. – te streamen via Spotify en  aan te vragen via je favoriete radiozender(s).