Dario gooit alles los

De vorige single ‘Over en uit’ was voor de donkere dagen, nu is het tijd voor Dario om alles los te gooien. Hij brengt daarom het feestnummer ‘Alles moet los’ uit. “Na de clown en de vele opvolgers is dit in mijn ogen toch weer een schot in de roos”, aldus Dario. De nieuwe single ‘Alles moet los’ is een feestnummer pur sang, het tegenovergestelde van de vorige single ‘Over en uit’.

 

Dit was een rustig nummer voor in de donkere tijden en liet een andere kant van de zanger zien. ‘Alles moet los’ is weer een single die men eerder van Dario verwacht: Feest!

De nieuwe single is een productie van Bram Koning en Jeroen Dirksen. In de studio in Zaandam is dit nummer door het duo en met Dario en het management Q&Q events verder uitgewerkt. Voor de clip heeft Dario 9 Amsterdamse kroegen bezocht. Daar valt het nummer al in de smaak, want volgens de zanger deden alle bezoekers van de 9 kroegen mee. De clip staat inmiddels op YouTube en de single wordt nu, vlak voor de carnaval, gelanceerd.