Colinda en Daisy op zoek naar een man….

Met de carnaval in aantocht kan het niet anders dan dat de nieuwe single ‘Waar is die man’ van Colinda en haar dochter Daisy veelvuldig te horen zal zijn in de talloze uitgaansgelegenheden. Het is een Nederlandstalige bewerking van een Duitse cover die door haar vaste producer Harald Queens onder handen in genomen.

 

Het nummer kreeg ook een plek op het album ’30 Jaar Colinda’ welke in 2015 gelanceerd werd. ‘Het bleek dat het lied al door meerdere artiesten was opgenomen. Dat wisten we helemaal niet. We hebben er echter geen spijt van, sterker nog….het is een fantastisch gezellig nummer dat ook tijdens onze optredens de zaal in beweging brengt’, vertelt Colinda.

Vaak krijgt Daisy te horen wanneer er een solo single van haar zal verschijnen. Dat gaat waarschijnlijk nooit gebeuren. ‘Met m’n moeder op het podium staan vind ik hartstikke leuk. Dat zal in de toekomst veel vaker gebeuren. Volgend jaar verschijnt ons eerste duettenalbum met daarop 12 tracks. We zijn daar nu al druk met de voorbereidingen bezig’, aldus Daisy.

Bij het bekijken van de clip zal het de fans opvallen dat Colinda er anders uitziet. Ze heeft in oktober 2016 een gastric bypass operatie ondergaan en is inmiddels al ruim 20 kilo kwijt. De blonde zangeres uit Tilburg was al jaren aan het lijnen en heeft uiteindelijk gekozen voor deze pittige operatie.