Eén biertje graag voor Carnavals idioot Peter Polonaise!

 
Daar is tie dan, met gepaste en ongepaste trots presenteren wij u carnavals idioot Peter Polonaise! Hij voelt zich overal thuis, slaapt in hostels, heeft een kipcaravan in Sittard en een tuinhuisje in Terneuzen. Afgelopen jaar hebben we al even met Peter kennis kunnen maken door de doldwaze videoclip van zijn kennismakingsnummertje “We drinken door”.

 

Riekend naar het gele nat, wat Peter Polonaise het liefst 365 dagen in het jaar naar binnen kegelt, heeft hij met een flinke klap van de molen z’n prachtige stem laten gallen voor zijn oer-Hollandse carnavalskraker “Ik Hou Van Zuipen!” Een parodie op de jaren 70 klassieker “Ik hou van Holland”.

Blokkie kaas, paar glaasies bier, beeldige dames en meterslange serpentine… We zijn klaar voor een stevig confettifestijn! Zet je schrap voor Bühnebeest Peter Polonaise, want carnaval zal nooit, maar dan ook nooit meer hetzelfde zijn!

Peter Polonaise staat met zijn vrolijke feestact garant voor een goed feest en een lekkere bieromzet. Door zijn brutale aanpak en meesterlijke improvisatievermogen is Peter Polonaise populair bij groot en nog groter! Hij speelt menig zaal plat en weet zijn publiek te boeien en te verbazen.

Zijn nieuwe single “Ik Hou Van Zuipen!” wordt uiteraard begeleid door een hilarische videoclip.

https://www.youtube.com/watch?v=hHwXkKgptVY

De release en digitale promotie worden verzorgd door Maurice Edelenbosch van Ultimatedisk.nl.