Bad Brothers lanceren als gelegenheidsduo feestsingle ”Linkerbeen, rechterbeen”.

Bosschenaren Frank Hoek en Nol Roos vormen samen het populaire duo “Bad Brothers”.  De broederlijke vriendschap vertoonde in de afgelopen 35 jaar heel wat kwajongensstreken.  Je zou kunnen zeggen dat ze hun wilde haren nooit zullen kwijtraken. Vandaar de naam Bad Brothers.

Bad Brothers gaan veel verder dan een doorsnee feest duo.
25 jaar geleden kwam hun eerste single op de markt onder de naam ‘Van A tot Z’ met de wals medley van 1991. In januari 2003 kwam de eerste single onder de nieuwe naam “Bad Brothers” uit. ‘Shake shake shake, laat je kont zien. Inmiddels zijn ze drie albums en tientallen hitsingles verder. In 2006 kwam het duo met de bijzondere singel “Bakske Koffie” die het haalde tot de Carnavalskraker van 2006 op Omroep Brabant.
Na een poosje te hebben stilgelegen komen ze, dit keer als gelegenheidsduo, met het nummer “Linkerbeen, Rechterbeen”. De single ‘’Linkerbeen, rechterbeen’’ van Bad Brothers, zal vanaf 25 januari 2017 digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC-Records. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC-Event/JC-Travel. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.