William maakt ook van het najaar een feestje

william-want-vandaagWaar de meeste artiesten bedenken om in het najaar een ballade uit te brengen, schakelt rasentertainer William juist een tand bij. “Vorige single was al een rustige ode aan mijn ouders. Nu was het tijd voor een feestje.” De nieuwe single: Want vandaag is dan ook een gezellig uptempo liedje geworden.

 

William is zanger en DJ en timmert al een paar jaar aan de weg.

William is vanaf zijn derde levensjaar al erg muzikaal. Muziek maken is dan ook zijn lust en zijn leven. Op de camping staat William bekend als DJ William, de DJ van Résidence de Leuvert. Hier wordt ook al snel ontdekt dat William niet alleen goede plaatjes kan draaien, maar ook nog eens goed kan zingen. Studio Frank van Etten is zijn thuisbasis. Samen met volkszanger en producer Frank van Etten wordt er langzaam gewerkt aan een album. ‘Want vandaag’ is geproduceerd door Studio Frank van Etten in opdracht van William van den Oetelaar.