William Bonne presenteert nieuwe single met groots feest!

william-bonneOp zondag 29 januari ’17 lanceert William Bonne zijn nieuwe single ‘Liever Vrij Zijn’ tijdens een grootse release party in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Tijdens dit feest zijn er optredens van collega’s Frank van Etten, Stef Ekkel, Jaman, Joey Hartkamp, Lytse Hille, Frank Verkooyen, Emile Hartkamp en Tinus Hoekstra.

 

Onlangs sloeg de vrolijke zanger een nieuwe weg in met zijn muzikale carrière door een samenwerking aan te gaan met het succesvolle producers duo Emile Hartkamp en Norus Padidar van Goldstar Music Productions.
william-bonne‘Liever Vrij Zijn’ is vanaf 29 januari verkrijgbaar via alle bekende download en streaming kanalen!

Voor kaarten en info voor de release party bezoek:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/williambonne