Wie wil Eddie graag kussen?

eddie-wester-ik-wil-je-kussenvoorEddie Wester, geboren op 9 september 1968 te Amsterdam. Hij begon op zijn 6de met accordeon spelen en op zijn 18de ging hij spelen in het humoristisch showorkest “Straatarm”. Uit deze band ontstond het smartlappen trio “De Eddies” waar hij een groot deel van de zang op zich nam en veel optrad in het hele land.

 

Tijdens één van zijn optredens in 2006 ontmoette hij John v.d. Ven, die in Eddie wel een volkszanger zag. Nog in 2006 gingen Eddie en John de studio in waar mooie liedjes werden gemaakt en opgenomen. Dit resulteerde al meteen in een hele cd, waaronder het nummer “Ik wil je kussen”.

Nog voordat Eddie één van zijn nummers van de cd officieel kon uitbrengen, deden zich privé omstandigheden voor waardoor alles werd stilgelegd voor onbepaalde tijd.

In 2010 verhuisde Eddie vanwege werk en de liefde naar Zuid-Limburg. Samen met zijn Marloes maakte hij plannen voor de toekomst. Eddie ging weer muziek maken, zijn lust en zijn leven. Zijn lang gekoesterde droom werd weer uitgesproken. Eddie wilde graag officieel zijn eerste single uitbrengen. “Ik wil je kussen” zou de single moeten worden want dit nummer zong hij thuis altijd voor de vrouw die hem steunt en altijd achter hem staat.
En zo kwam het dat Eddie halverwege 2016 in contact kwam met  Telstar. Adri-Jan Hoes vond dat Eddie een mooi album in handen had. Eddie ging wederom de studio in om het nummer “Ik wil je kussen” opnieuw in te zingen om het dit keer wel officieel te kunnen uitbrengen, het nummer dat hij zolang heeft bewaard voor dit ene moment.  Eddie’s lang gekoesterde droom komt eindelijk uit……