Wat was die weddenschap voor een nr. 1 positie Vinzzent?

vinzzent-alle-kleine-dingenDit jaar was vanaf 30 April hét jaar voor Vinzzent. De geboorte van zijn zoontje Vince (iets mooiers bestaat er natuurlijk niet), en als kers op de taart zijn single ‘Alle Kleine Dingen’ die hij met Jaap Kwakman en Jan Dulles ( 3J’S ) schreef.

 

De zanger sluit het jaar af met een nummer 1 positie in de PuurNL Top 20. In de andere Nederlandstalige lijsten ( Sterrennl Top 20, Nederlandstalige Top 30 etc. ) hangt de single ook in de bovenste regione, wat die lijsten gaan doen, blijft nog spannend maar dit kan sowieso niet meer stuk!

In het nieuwe jaar staat er iets bijzonders te wachten voor Vinzzent die onlangs met een goede vriend een weddenschap aanging, mocht de single in één van bovenstaande lijsten een nummer 1 positie behalen. Wat dit is…. Vinzzent houdt het nog even geheim. Binnenkort meer hierover.