‘Was het maar waar’ is de nieuwe single van René Rosas

rene-rosas-was‘Was het maar waar’ is de nieuwe single van René Rosas en past precies bij zijn vrolijke en energieke stijl. “Het nummer past mij als een maatpak.”, aldus de zanger. “Het nummer past mij als een maatpak en heeft een hoog meezing gehalte en is een nummer met veel energie.”, vertelt René Rosas over zijn nieuwe single ‘Was het maar waar’.

René houdt van feestmuziek en dat wist ook zijn vriend/collega zanger Richard van Twiller. Hij attendeerde de Zaanse zanger op dit nummer en dat het praktisch al klaar lag bij producer Niels Lingbeek.

Voor René was de keuze snel gemaakt en hij reed naar de productiestudio in het hoge Noorden om ‘Was het maar waar’ in te zingen. Op 27 november heeft hij de single laten horen aan zijn fans en heeft Mick Harren het eerste exemplaar overhandigd. Deze week komt de single officieel uit. “De single is een nummer met potentie geworden en als je het 2-3 keer hebt gehoord zing je het nummer ‘Was het maar waar’ gezellig mee!!”, aldus Rosas.