Volkszanger Frank van Etten staat in lichterlaaie…

frankvanettenmaritaDe verplichte rust heeft zijn stem, en Frank van Etten zelf ook,  goed gedaan. Vanaf  vrijdag 9 december zal Frank van Etten zijn optredens hervatten en de zalen weer in vuur en vlam zetten met zijn fantastische stem en  zijn opzwepende en gevoelige liedjes.

 

Net op tijd ook om op zaterdag 10 december zijn klassieker ‘Leef als een zigeuner’  te laten klinken in het volle Gelredome bij de grote finale van het Mega Piratenfestijn 2016.

De rust heeft Frank ook zijn sterke mentale kracht terug gegeven. Frank was 9 toen zijn vader hem op de bar in de Jordaanse cafés liet zingen. Daarna hebben ze 25 jaar lief en leed, succes en teleurstelling,  gedeeld als manager en zanger en als vader en zoon.

Dan verlies je veel meer dan een  manager, dan verlies je veel meer dan een vader; dan verlies je jezelf even. Ondanks tegenslagen, maar op karakter en door steun van zijn team heeft Frank van Etten 2 succesvolle jaren achter de rug.

200 Optredens per jaar, een album ‘Niet meer die man van toen’ , succesvolle singles als ‘Levenslang op Reis’, ‘Dans Laila Dans’, ‘Hoe zal het zijn?’, ‘Ik wil met je dansen”, ‘Als een engel op mijn pad’,  ‘Voor jou is mijn hart nu gesloten’ en ‘Papa, ik zie tranen in je ogen'(met zoon Jamy); een eigen Frank van Etten Show en voeg daarbij nog eens zo’n 75 liedjes voor collega artiesten; Frank van Etten heeft bepaald niet stil gezeten.

In december nog wordt de clip opgenomen en begin januari zal Frank van Etten de wereld verrassen met zijn nieuwe single ‘Ik sta in lichterlaaie’. Het belooft een ‘kneiter’  van een danshit te worden en de aftrap voor een heel bijzonder jaar.