Vanavond Bonte avond in Carré

Het Knoop Gala belooft dit jaar een nog unieker muziekfestijn te worden dan voorheen. Met namen als Frans Bauer, Ronnie Flex en Heini und die Heino’s wordt het muzikaal gezien in Koninklijk Theater Carré een bonte avond.

 

Muzikale talenten met een verstandelijke beperking verzamelen zich dit jaar voor de zesde editie van het Knoop Gala in Koninklijk Theater Carré. Paul de Leeuw praat het festijn aan elkaar terwijl Dieuwertje Blok backstage verslag doet vanuit de green room.

Gevarieerder dan ooit
Dit jaar belooft het gala gevarieerder te worden dan ooit. Dat blijkt wel uit de line-up, met namen als Simone Kleinsma, Frans Bauer, Kim-Lian van der Meij, Diggy Dex, JW Roy, Jamai, Ronnie Flex, Tim Knol en niet te vergeten Heini und die Heino’s. Van rap tot schlager naar blues en musical; met zo’n grote verscheidenheid aan genres wordt het in ieder geval een unieke avond. Natuurlijk is het Knoop Gala niet compleet zonder het Metropole Orkest onder leiding van dirigent Jan Stulen.

 

27 december 2016, 21:45 – 23:25 uur op NPO 1