Tupperware bakjes inspiratie voor John Enter

Door het op de grond vallen van een aantal tupperware bakjes is de nieuwe single ‘Glas omhoog’ van John Enter ontstaan. De creatieve zanger/entertainer dacht bij het vallen van de bakjes aan tup tup tup en wilde dat in zijn nieuwe single verwerken.

Tijdens een vakantie in het Spaanse Mallorca lieten de vrouw en kinderen van John Enter een aantal tupperware bakjes op de grond vallen. Daarop zei zijn vrouw: “Dat tup tup tup gedoe is leuk, maar soms…”. Dat tup tup tup heeft de zanger/entertainer onthouden en alles viel op zijn plaats toen hij op de Spaanse radio een lied hoorde.
Toen hij het nummer op de radio hoorde, dacht John Enter: “Dat kan in Nederland ook wel eens een mooie single zijn.”. Daarop heeft hij de tekst, samen met zijn vrouw en zoon Chiel, verder uitgewerkt op het bestaande Spaanse liedje. Dit heeft geresulteerd in de gevarieerde, vrolijke en uptempo single ‘Glas omhoog’. Dit is de opvolger van ‘Hoenapaloe’ welke als tweede track op de fysieke single staat.
https://www.youtube.com/watch?v=x78jrn185rA