TOPPERS IN CONCERT 2017 ‘WILD WEST, THUIS BEST’ verkoop gestart vanmorgen.

VRIJDAG 26 & ZATERDAG 27 MEI 2017 nemen De Toppers je mee terug naar de roerige tijden van het Wilde Westen! Stoere cowboys, sexy cowgirls, bar girls en indianen in ’s-werelds grootste Party Saloon. De 13e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger!
Het thema voor Toppers in Concert 2017 is ‘WILD WEST, THUIS BEST’. Een combinatie van ‘The Worlds Wildest Partysongs en het allerbeste van eigen bodem. De tijd van waar nog nauwelijks ‘wetten gelden’ en wilde feesten steevast eindigen drinkend en dansend aan en op de bar.

De dresscode is GLITTER COUNTRY ROOD.

We vieren het feest van verbroedering; samen in harmonie en vriendschap. Ook dit jaar tijdens de ‘WILD WEST, THUIS BEST’ editie gaan we weer meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. Stel je vrienden, familie en collega’s maar alvast op de hoogte. De ‘Wildest Party of the Year’ is weer in aantocht!
De voorpret kan weer beginnen! Dus pak je lasso maar, zo vangen cowboys indianen! Wie vindt de leukste en origineelste Wild West-outfit en accessoires! Ga op zoek naar die te gekke ‘over de top’ cowboyhoed, cowboylaarzen, holster, sheriff of cancan outfit, verentooi of kom als sexy cowgirl ….. het kan niet ‘Over de Top’ genoeg!

Dinsdag 13 december om 9.00 uur start de landelijke kaartverkoop via www.ticketpoint.nl en 0900-0088 (0.45c/pm).

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, RENE FROGER en diverse speciale gasten zorgen voor het meest ‘Over de Top’ feest van het jaar!
VRIJDAG 26 MEI & ZATERDAG 27 MEI 2017 AMSTERDAM ARENA

START KAARTVERKOOP DINSDAG 13 DECEMBER 9.00 UUR