Die Tolle Leute naar 538 in HMH met nieuwe single

Het gaat de “Duitse” schlagersensatie Die Tolle Leute voor de wind op dit moment. De agenda was in 2016 goed gevuld met optredens in binnen- en buitenland. Zo konden vele feesttenten en Oktoberfesten weer van hun shows genieten, werden ze ingevlogen tijdens de BNN snowtrip in Les Deux Alpes en waren ze één van de afsluiters op festival Dutch Valley in Spaarnwoude.

Daar werd tevens de nieuwe single “Sauf ma no a Mass” aan het Nederlandse publiek gepresenteerd. Deze single is geschreven door een aantal Oostenrijkse tekstschrijvers en de videoclip hiervoor is op Dutch Valley opgenomen. Op dit moment draait de clip volop mee op de Nederlandse muziekzenders.
In de afgelopen week waren de heren van Die Tolle Leute weer te gast in het Oostenrijkse Westendorf waar ze het (aprés) ski seizoen feestelijk hebben geopend. Voor 2017 staan er weer diverse mooie shows op het programma. Eén van de komende hoogtepunten is Das Coen und Sanderfest van Radio538 welke op 10 februari in een uitverkochte Heineken Music Hall (AFAS Live) plaats zal vinden.
Die Tolle Leute waren in de afgelopen jaren al eerder te gast bij Coen en Sander in de HMH en de Westergasfabriek en ook na hun overstap van Radio 3FM naar Radio 538 zijn de populaire radio DJ’s Die Tolle Leute nog niet vergeten.  De agenda van Die Tolle Leute voor 2017 is inmiddels weer volop geopend en de aanvragen en boekingen stromen lekker binnen.
Wil je op de hoogte blijven van Die Tolle Leute dan kun je ze op o.a. op Facebook vinden via http://facebook.com/dietolleleute of via http://tolleleute.de