Thierry Segers komt een “ ENGEL” op de markt

Thierry Segers verwierf een 5-tal jaar terug bekendheid en (bedenkelijke) reputatie door een deelname aan Idool: de jury achtte het nodig om zijn auditie finaal met de grond gelijk te maken, de beelden gingen viraal in Vlaanderen. De gevolgen kon hij vooraf niet inschatten.

 

Er kwam een turbulente periode waarbij hij plots vaker werd gevraagd voor optredens, maar vaststelde dat dit met verkeerde intenties van de organisatoren bleek te zijn. Het mag worden gezegd : Thierry ging door een zwart dal waarbij hij werd bespot en uitgelachen. Zijn droom werd verpulverd. Een mens zou van minder wegzakken in depressieve gevoelens.

Er zaten twee dingen op: ermee stoppen of er lessen uit trekken. Thierry koos voor het tweede en besloot de commentaren van de jury te zien als richtlijnen voor een andere aanpak. Hij spendeerde de laatste vijf jaar aan het uitbouwen van een netwerk, bleef optreden, zette door, onderging letterlijk een metamorfose en koos ervoor zich te laten begeleiden door een aantal mensen. Zo kwam hij in contact met NOLOXBOX, een recent opgestart productiehuis in zijn regio. Zij zagen er meer in en componeerden in samenwerking een nummer dat op zijn lijf en stembanden staat geschreven. Het resultaat liegt er niet om. Op amper een week kan Thierry Segers rekenen op heel wat positieve reacties en aandacht in de pers en diverse internet-radiostations. Misschien een bewijs dat mensen altijd een nieuwe kans verdienen en met wat hulp het beste uit zichzelf weten te halen. Regionaal werd het nummer bestempeld als de come-back van het jaar 2016. Nu de rest van Vlaanderen en Nederland nog.