Na theater, sinterklaas-album, kinderliedjes nu eigen single Frits Broer

frits-de-broer-nu-of-nooitFrits Broer zijn hele leven staat in het teken van muziek. Momenteel staat hij op de bühne als kinderpresentator, entertainer en zanger. Hij werkt dagelijks met muziek, maar een single in zijn eigen stijl heeft op zich laten wachten.

 

Vroeger deed Frits Broer al mee aan school-idols, maakte zijn eigen kerstmusical voor de familie en viel hij in slaap met de muziek van Dries Roelvink op zijn discman. Tegenwoordig staat hij regelmatig in het theater, heeft meerdere kinderliedjes uitgebracht en een sinterklaasalbum. De pas 25-jarige Amersfoortse heeft al veel mooie dingen mogen doen, maar wilde altijd nog nummers uitbrengen die bij hemzelf passen. ‘Nu of ooit’ is daarvan de eerste.

Ik heb gekozen voor een lekker fris Nederlandstalig lied wat lekker bij mij past. Energiek, vrolijk en toch een verhaal. Want dat vind ik fijn en mooi. Net als in vele levens is er ook in die van mij best veel narigheid geweest. Kortom in muziek kan ik me uiten en daar heb ik een hobby van gemaakt die ik het liefst elke dag uitoefen! Waarom wachten, ik doe het Nu of Ooit.”