Stef Horn maakt met ‘De bom is gebarsten’ behoorlijke sprong

stef-horm-de-bom-is-gebarstenEnkele maanden geleden was Stef Horn één van deelnemers aan een talentenjacht bij feestcafé Jantjes Verjaardag in Amsterdam. ‘Tekstschrijver Bram Koning presenteerde de talentenjacht. Hij vond dat ik echt lekker kon zingen en stelde voor om een keer af te spreken. Dat klonk natuurlijk als muziek in de oren. Een afspraak was snel gemaakt’, vertelt een dolenthousiaste Stef.

 

De afspraak vond plaats bij de Music Experience Studio in Zaandam. Naast Bram Koning was ook producer Jeroen Dirksen aanwezig. Er werd gekeken welke kant de in Alkmaar geboren zanger op wilde en wat hij in z’n mars had. ‘Ik heb vervolgens een paar liedjes gezongen. De mannen waren erg onder de indruk en zagen een samenwerking wel zitten. Een maand later stond de tekst, geschreven door Bram Koning en D. Roelvink op papier. Daarnaast was de melodielijn ook al uitgestippeld. Ik stond perplex. Precies datgene wat ik voor ogen had, werd mij aangeboden. Het nummer ‘De bom is gebarsten’ was geboren’, aldus Stef die verder aangeeft dat graag liedjes zingt met een betekenis.

Er zit volgens Stef ook een mooie verhaallijn in, die in de clip goed wordt vertolkt. ‘Maar vannacht lag jij te dromen en je praatte in je slaap. Ik wist niet wat ik toen hoorde, je bent echt te ver gegaan. De bom is gebarsten….’De clip is door Richard Pot Video Experience opgenomen in hartje Amsterdam en bij de NDSM werf aan de haven in Amsterdam Noord.