Side Kick brengt lang gekoesterde wens in vervulling !

side-kick-vlokkenvallenAls klap op de vuurpijl en nog op tijd voor Kerstmis, besluit het duo ‘Side Kick’ om een lang gekoesterde kerstwens in vervulling te laten gaan. Voor het uitkomen van hun nieuw geplande single in 2017, hebben zij in de afgelopen periode een kerstsingle opgenomen in hun eigen studio. Het kerstnummer getiteld “Vlokken vallen” is een cover op Merry Christmas van good old Shakin’’ Stevens. 

 

Het brengt het kerstgevoel naar boven gezelligheid, wintergevoel, blijdschap en familie.
Side Kick (Ron & Fred):
Wij wensen voor iedereen gezondheid, de beste wensen voor 2017, en veel luisterplezier toe.Wij hopen dat jullie bij het horen van deze single, oude en nieuwe kerst herinneringen zullen maken en voelen. Kerstgroetjes, Ron & Fred, Side Kick!
Website: http://www.sidekick-online.nl