Santa Rocks – William Smulders en Lieke Grey

william-en-lieke-santaNu het buiten weer kouder is en de avonden langer zijn, raakte William Smulders en Lieke Grey geïnspireerd tot het maken van het warme, karakteristieke en swingende kerstnummer
“Santa Rocks”! De authentieke klank kenmerkt de muziek van William en Lieke!

Bij het luisteren van dit nummer komt het heerlijke gevoel van een witte kerst omringt met de gezelligheid van familie en vrienden naar boven! Santa Claus is back in town!

William en Lieke zijn als duo al jaren actief in binnen- en buitenland waarbij ze putten uit 60 jaar tophits: van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. Samen stonden ze onder meer op de middenstip in een overvol PSV- en FC Utrechtstadion. In 2013 brachten ze met groot succes de kersthit “Gevoel van vrede” uit. In 2015 is de heerlijke verzamel-cd van de William Smulders & Lieke Grey band uitgebracht en deze zomer verscheen de zomerhit “Fly fly with me” die zeer goed werd ontvangen op radio en tv! Tevens zijn William en Lieke oprichters en eigenaars van Artiestenburo Nederland (professionals in music).

Lieke Grey beweegt zich sinds haar vijftiende in de wereld van muziek en entertainment. Inmiddels 36 is ze als ervaren vocaliste een welkome gast op evenementen en feesten, waar ze haar publiek weet te raken. Haar repertoire bestaat uit nummers van toen en nu, van Doris Dee tot Adele. Ze trad op bij mega-events van companies als Deloitte, Hewlett-Packard en Philip Morris, in de RAI Amsterdam en de Utrechtse Jaarbeurs.
William Smulders laat zich – sinds zijn 12de! – inspireren door
grootheden als Elvis Presley, Roy Orbison, BB King en Django Reinhardt. Hij vertolkt een Engelstalig repertoire van covers, eigen composities en evergreens. Al ruim twintig jaar staat hij op grote podia en festivals – zoals de Nijmeegse Zomerfeesten en Jazz in Duketown – maar ook in kleinere theaters en zalen. William Smulders werkte samen met sterren als Wanda Jackson, Linda Gail Lewis en Chris Montez.