Sam Knoop

Vanmiddag was Sam Knoop in de studio van RTV OOST. Hij staat met zijn debuutsingle in onze Sterrenparade hitlijst en kwam deze live zingen.  Sam Knoop is in Brabant al razend populair en staat klaar om Nederland te veroveren met zijn vrolijke Nederlandstalige muziek. “Gooi de muziek van Mumford and Sons, John Mayer en Douwe Bob in één blender met vooral veel plezier erdoorheen en je komt uit bij mijn muziekstijl,” aldus Sam Knoop.

De single ‘7 Sloten’ is tot stand gekomen in samenwerking met producer Rob van Donselaar (o.a. Guus Meeuwis en Abel) en de bandleden van de hiervoor genoemde artiesten. De afgelopen jaren heeft Sam op verschillende bijzondere plekken opgetreden, met als hoogtepunt de GelreDome waar hij tussen artiesten als Direct, Roel van Velzen, Xander de Buisonjé en Jeroen van der Boom stond. Sam Knoop is een artiest met een flinke dosis positieve energie die geniet van ieder moment in zijn carrière en die carrière is pas net begonnen!