Peter Dons ; Geloof, Hoop en een heleboel Liefde

peterdonsgeloofhoopeneenheleboelliefdewebsite-1Nadat de nieuwe cd-single “Geloof, Hoop en een heleboel Liefde” uitgekomen is, zijn heel veel hartverwarmende reactie ontvangen. Velen konden zich vinden in de boodschap die dit lied inhoudt. Een van die mooie reactie is, is dat het refrein van deze single “Geloof, Hoop en een heleboel Liefde” op de (cover) achterzijde van het tijdschrift ’t Hartsdroomgevoel komt van vereniging www.hartsdromen.nl te staan.

Vereniging Hartsdromen.nl staat voor: Levenskunstenaars, die andere mensen helpen hun dromen te vervullen…voordat het te laat is. Geloof, Hoop en een heleboel Liefde is PRECIES het thema van het decemberblad van ’t Hartsdroomgevoel. In het kader van de donkere dagen voor kerstmis, willen wij dit schitterende lied nogmaals onder uw aandacht brengen.

Afgelopen september van dit jaar was het precies 12½ jaar geleden dat Peter Dons officieel is begonnen om van zingen zijn beroep te maken! 15 oktober 2016 vierde hij dit heugelijke feit met een schitterende jubileumshow in Theater Zuidplein te Rotterdam.

“Geloof, Hoop en een heleboel Liefde”, is de titel van zijn nieuwe album en alle 14 liedjes zijn geproduceerd door Peter van Leerdam in de High Waves studio te Maasland. Peter van Leerdam is samen met Peter Dons tevens verantwoordelijk voor de composities en teksten van enkele liedjes op het album. De mastering is verzorgt door Ocki Klootwijk van de Rock Town studio in Rotterdam. Ernst Klip is verantwoordelijk voor de prachtige coverfoto evenals de overige foto’s van het album.

“De 14 liedjes die op dit album staan hebben allemaal te maken met geloof, hoop en liefde, met teksten die een ieder op zichzelf zou kunnen vertalen. Het album bevat naast enkele zelf geschreven liedjes, ook covers en liedjes die speciaal voor mij zijn geschreven waaronder een duet samen met Saskia Dian (Voice of Holland).

De gelijknamige single “Geloof, Hoop en een heleboel Liefde” wordt begeleid door een prachtige, sfeervolle videoclip die weer geproduceerd is door JvD-Video uit Vlaardingen. Zowel de cd-persing- als de digitale promotie zijn weer in handen van Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.nl.

Discografie:
2007 – Hoog Tijd
2009 – Wat Waren We Groen Toen
2011 – Moonlight And Roses
2013 – Peter’s Kerstwens
2014 – Plots was jij weg (Single)
2015 – Waar jij verschijnt (Single)
2015 – Sla je armen om mij heen (single)
2016 – Geloof, Hoop en een heleboel Liefde (single)
2017 – Geloof, Hoop en een heleboel Liefde (album)