Doe Maar op Dicky Woodstock in Steenwijkerwold.

doe-maarVoor ‘De Eerste X’, na bijna ’32 Jaar’, op de 29ste editie van Dicky Woodstock komt de band  Doe Maar!!! De grote helden van de Nederlandse popmuziek, da’s niet ‘Mis’! De band waar je ‘Pa’ ‘Smoorverliefd’ werd op je ma en daarna geen ‘1 Nacht Alleen’ meer was. De perfecte ‘Dansmuziek’ dus wees ‘Liever dan Lief’ en kom met je ‘Belle Helénè’ of ga ‘Dansen met Alice’, want anders moet je de ‘Nachtzuster’ bellen. ‘Okee’ er is misschien nog ‘Tijd Genoeg’, maar wees niet ‘Te Laat’ met kaarten bestellen. Niet twijfelen! Doe Maar!

 

Wanneer: donderdag 3 augustus 2017
Waar: de Grote Tente,  Het Dicky Woodstock terrein bevind zich in Steenwijkerwold, op de hoek van Thijlingerhof en de Hesselingendijk.
Voor tickets klik HIER 

En is dit ‘Niks Voor Jou’? En denk je: ‘Is Dit Alles’? Dicky Woodstock Popfestival is 3 dagen muziek, bier en gezelligheid verdeeld over 4 tenten. Niet twijfelen! Doe Maar!