Ook de kroegen in lichterlaaie door volkszanger Frank van Etten

Nieuwjaarsnacht is volkszanger Frank van Etten 2017 letterlijk knallend begonnen met een ‘kneiter’ van een danshit: ‘Ik sta in lichterlaaie’. “Dit kan zomaar ‘de Kroeghit van 2017’ worden.”, aldus de Enschedese kroegbaas Rene Smit van De Vrieler. “Ik ken Frank vooral als die geweldig volkszanger, maar binnen paar seconde was de hele tent aan het dansen.”

Frank blijft dan ook graag bereikbaar voor de kleine kroegen en cafés. “Daar is het allemaal begonnen en daar ontstaan ook nu de hits.” Frank van Etten is te boeken bij Jan Vis artiesten & evenementen. Op verzoek van Frank werkt Jan Vis ook met de speciale kleine kroegengage.

Frank van Etten is vooral bekend om zijn levensliedjes als ‘Jij bent niet meer die man van toen’ en ‘Hoe zal het zijn?’ en ‘Als een engel op mijn pad’. De eeuwige roem had hij door de klassieker ‘Leef als een zigeuner’.

2017 wordt een geweldig jaar voor Frank van Etten. Hij begint knallend met zijn nieuwe single ‘Ik sta in lichterlaaie.’ In het voorjaar komt een nieuw album met prachtige nieuwe levensliederen maar ook ‘Ik wil met je dansen’ en ‘Ik sta in lichterlaaie’.